Hledám zpívajícího kytaristu nebo kytaristku


Milí příznivci VÍCEHLASU!

I touto cestou hledám někoho z Plzeňska (Plzeň, Plzeň-jih), kdo umí spolehlivě zpívat ve dvojhlase a zároveň i dobře hraje na kytaru, a kdo by měl chuť a kapacitu scházet se pravidelně alespoň 1 x za 14 dní (ideálně 1 x týdně) a společně zpívat.
 
 

 
Miluju lidové písně. 💓 České, moravské, slovenské, ruské, ukrajinské, bulharské, romské etc. Chci se víc věnovat improvizaci na motivy lidových písní a brzdí mě v tom moje limity ve hře na kytaru. Hledám proto k sobě instrumentalistu/instrumentalisty (housle, kytara, perkuse) se zálibou v improvizaci. Ve snové variantě zároveň kompatibilní hlas/hlasy pro hledání souzvuku a vokálně/instrumentální experimenty. Líbí se mi, když to trochu "tahá za uši", ale zbožňuju i sofistikované harmonie (à la Crosby, Stills, Nash and Young, třeba). Zároveň miluju prostě jednoduše, s prožitkem zazpívanou píseň. Cokoliv z toho i všechno dohromady. 
 
Zároveň mě baví i oldies, jako The Seekers; Peter, Paul and Mary; The Beatles; Simon and Garfunkel, ale třeba i Spirituál Kvintet etc. 
 
Nemám žádný konkrétní cíle, chci jen zpívat...

Kontakt: 
WhatsApp + SMS: +420 775 313 003 
E-mail: nadahostalkova@gmail.com 

Komentáře