Workshop smyčkování s Ridinou Ahmed


Smyčkování vypadá jako věda... ale není! Je to především radost.

Přijďte si to užít 24. 11. 2018 na skvělém workshopu Smyčkování a práce s loopstationem s Ridinou Ahmedovou, který pořádám v prostorách komunitní školy a školky Holubník Prusiny

25. 10. 2018: Kapacita workshopu je naplněna, můžete se ale hlásit jako případní náhradníci.


Během společného dne se seznámíme s touto zábavnou a tvořivost podporující technikou pod vedením hudebnice Ridiny Ahmedové, která se loopingu (smyčkování) věnuje už přes 15 let.

JAK TO BUDE VYPADAT?

Dopoledne se budeme věnovat technikám na rozvoj improvizačních dovedností a hudební spontaneity a budeme si naživo zkoušet vrstvit hlasy. - odpoledne pak to, co jsme si natrénovali, budeme nahrávat přímo do loopstationu, se kterým se budeme učit pracovat.

 Účastníci by měli mít trošku muzikálních zkušeností, především ale chuť vrhnout se společně do hudebního dobrodružství!

Není potřeba mít vlastní looper - budeme pracovat s jedním všichni společně. Proto je také kapacita omezená na 12 účastníků.

VÍCE O LEKTORCE:

Ridina Ahmedová je zpěvačka a autorka. Spolu s kontrabasistou Petrem Tichým tvoří duo "HLASkontraBAS" (nominace na cenu Anděl 2016), vede hlasové dílny, založila centrum pro práci s lidským hlasem Hlasohled a také se věnuje projektu Zpěvomat, který přináší živý zpěv do veřejných prostor ve městech. Více o Ridině na www.ridina.cz.

DATUM: 24. listopadu 2018 ČAS: 10:00 – 13:00 a 14.30 – 18:00 hod

MÍSTO: Prusiny u Nebílov, Komunitní škola a školka Holubník Prusiny, www.holubnikprusiny.cz POŘÁDÁ: Naděžda Hošťálková (MT: 775 313 003)
PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ: https://goo.gl/forms/oqeKJxFRxmj0BuNo1

CENA: 890,- Kč za osobu (v ceně zahrnuta káva a čaj). 
Počet účastníků je omezený - max. 12 osob!

S SEBOU: přezůvky, jídlo (možnost ohřátí pokrmů na vařiči)

Komentáře