Pozvánka na Meduzik NIGHT vol.7 / JAM Session





Milí příznivci Vícehlasu!

Ráda bych Vás pozvala již toto úterý 19. února od 20:00 do Anděl Café Music Baru na Meduzik Night vol. 7.

Za "Medúzou" stojí zpěvačka, autorka a hlasová koučka Mirka Novak, která s neúnavnou energií vyhledává zajímavé a originální umělce a organizuje tento hudební projekt.

Za mě nejlepší hudební akce v Plzni s jedinečnou atmosférou a výbornou dramaturgií přivádí na jedno pódium hosty nejrůznějších žánrů, kteří by se jinde asi nikdy nepotkali. Mirka je skvělá promotérka s neomylným čuchem pro zajímavý, talentovaný - někdy na své objevení teprve čekající - muzikanty.

Meduzik NIGHT vol.7 / JAM Session

Meduzik Night na FB - odkaz zde.


V úterý se můžete těšit na následující hosty:



BUBNÁRNA je projekt talentovaného a všestranného bubeníka a perkusionisty Michala Cáby, k jehož vzniku Michala inspirovala zkušenost s výukou hry na bicí. Bicí a perkuse pro Michala nejsou jen hudebním nástrojem, představují i formu komunikace a sebevyjádření a prostředek pro tvorbu a kreativní činnost. Bubnárna je jako živý organismus, neustále se vyvíjí a přináší nové variace a rytmy.

Michala a jeho žáky uvidíte přímo v akci na Meduzik Night v úterý 19.2. ve 20 hodin v Andělu!


Další účinkující na Meduzik Night:



Plzeňské pěvecké uskupení Souhlas, které existuje teprve necelé dva roky. Rozhodně nezahálí, svůj pestrý repertoár staví převážně na vlastních aranžích písní a nebojí se žádného žánru - od anglických tradicionálů přes hippies a finské lidovky až k Edu Sheeranovi. Podle nálady a potřeby zapojují do akce nejrůznější hudební nástroje. Tenhle energický ohňostroj má jeden společný rys - všichni se tím dobře baví. Svojí dobrou náladou a zářivou radostí ze zpěvu se pokusí nakazit i vás!



Westlive Clarinet Quartet je soubor absolventů plzeňské konzervatoře, které kromě lásky k hudbě spojuje i přátelství a chuť přinášet hudbou radost sobě i svým posluchačům. Soubor vystupuje nepravidelně, ovšem o to s větším elánem do společného muzicírování. Koncert na Meduzik Night odstartují Bachovou fugou, zazní ale i melodie z opery Carmen a koncert vyvrcholí skladbou, kterou přímo pro toto uskupení napsal plzeňský skladatel Petr Zeman.



Projekt ASAP se představí na Meduzik Night v čele s kytaristou Honzou Boříkem, který zahraje po boku svého bratra Františka Boříka (keyboard) a Tomáše Reichelta (bass). Sestavu, ve které kapela vystoupí vůbec poprvé, doplní Tadeáš Pilný (drums). Tito všestranní muzikanti hledají inspiraci převážně ve funku, jazzu a blues. Těšit se můžete na písně Johna Scofielda, zazní ale i vlastní groovy okořeněné pořádnou improvizací!



Michal Pustay je alternativní hudebník hrající na kytaru, basu a upravené violoncello. Od roku 1998 se věnuje alikvótnímu zpěvu (vokální technika umožňující pěvci vytvářet dva až tři tóny současně) a od roku 2001 předvádí své poklidné písně s českými texty na menších a komornějších akcích, po čajovnách a na malých hudebních festivalech. V posledních deseti letech se více soustřeďuje na nahrávání a živá vystoupení ustupují do pozadí, nyní se po delší odmlce opět objeví v Plzni na Meduzik Night!



První letošní MEDUZIK NIGHT otevře projekt MATANA, za kterým se skrývá talentovaná songwriterka, klavíristka a zpěvačka Markéta Satková. MATANA představí svou autorskou tvorbu, která je zároveň intimní sondou do jejího nitra. V písních se odráží všechno, čím její srdce žije, s čím se pere a pro co s nadšením bije. Prostřednictvím jemných klavirních partů, procítěného zpěvu, hlubokých textů a chytlavých melodií nahlédneme do duše této citlivé skladatelky, která se po dvouleté odmlce vrací na pódia s novou tvorbou, chutí i inspirací.

Komentáře