Vícehlas v Nepomuku bude mít pokračování!


V neděli 23. února se uskutečnil VÍCEHLAS v Nepomuku, kam si mě pozvaly krásky z taneční skupiny Shahinez https://www.facebook.com/bellynepomuk.

Skvělá ženská energie, důvěrná atmosféra, spousta smíchu a velká radost při společném zpěvu. Na odchodu jsme se shodly, že to chce pokračování, a tak se sejdeme znova v neděli 31. května 2020 v 10:00 opět v nepomuckém Fénixu.

Odkaz na FB událost: https://www.facebook.com/vicehlas-nepomuk

Odkaz na přihlášku: https://docs.google.com/prihlaska-nepomuk

Přijďte si také užít radost ze splynutí hlasů při společném zpěvu! Vítán je každý, kdo má potřebu a chuť zpívat, bez ohledu na hudební zkušenosti.

Mimo jiné doladíme běloruskou píseň Štoj pa moru a tanečnice ze Shanizes jí doprovodí VLASTNÍ CHOREOGRAFIÍ!

Dále se můžete těšit na lidové písně z různých koutů světa, kánony, vícehlasé kruhové písně, rytmicko – melodické hříčky s prvky body percussion a příležitost zahrát si na nejrůznější rytmické hudební nástroje.

Cestu za zpěvem můžete spojit s návštěvou města - díky bohaté historii, malebné okolní přírodě, množství památek a pestrému kulturnímu životu patří Nepomuk mezi atraktivní, a přitom davy návštěvníků nezahlcené, turistické cíle. https://www.nepomuk.cz

Nepomuk - náměstí s kostelem sv. Jana Nepomuckého, zdroj: Wiki - autorka forografie: Šárka Vlasáková — v Nepomuk.
-------------------------------------------------------------------------
Přejete si zažít atmosféru VÍCEHLASU, ale akce, které pořádám, jsou pro Vás nedostupné?
Pokud dáte dohromady skupinu alespoň 12 zájemců a prostory vhodné pro zpívání, v okruhu +/- 30 km od Přeštic ráda přijedu i k Vám!
Napište mi nebo zavolejte a domluvíme se!
MT + WhatsApp: +420 775 313 003
E-mail: vicehlas.cz@gmail.com

Komentáře