Anatomie rytmu s Jarmilou Parčiovou - zrušeno

  

Milí příznivci VÍCEHLASU!

Workshop Anatomie rytmu s Jarmilou Parčiovou je z důvodu koronavirové krize zatím přesunutý na rok 2021.

Cena: 250,- Kč za osobu

Muzikantka a zpěvačka Jarmila Parčiová pochází z herecké rodiny a hudbě se věnuje od svých sedmi let. Je talentovanou multiinstrumentalistkou – hraje prakticky na všechno, co se jí dostane do ruky.
Několik let vede hudební a rytmické workshopy - např. na festivalu Jiráskův Hronov nebo Loutkářská Chrudim, kde rovněž získala cenu za scénickou hudbu. Učí hru na perkuse, kytaru a flétnu a je lektorkou hudebně vzdělávacích programů. V současné době se věnuje autorské hudební tvorbě, skládání hudby k divadelním představením a působí jako herečka v loutkovém divadelním souboru Rámus.
Jarmila o svém vztahu k hudbě říká: „Beru hudbu jako součást žití, bytí. Především se zabývám rytmem. Rytmus života. Když hraju na kytaru, kytara hraje, jak já zpívám. Je to anatomie rytmu v prostoru a čase.“

Program workshopu:
Začneme rytmikou v propojení s pohybem, pak přidáme zpěv dětských písní. Až se rozehřejeme, pustíme se do složitějších rytmů se zapojením motivů z lidové hudby z různých koutů světa. Postupně přidáme i hru na kytaru a v závěru workshopu si zazpíváme několik vícehlasých českých lidovek  a dáme si rytmický kánon s tleskáním.

Vítán je kdokoliv, kdo má potřebu a chuť zpívat, a kdo miluje chvíle, kdy se hlasy spojí v harmonii.
Znalost not není podmínkou.

Maximální počet osob je 20.


PROSÍM, REZERVUJTE SI MÍSTO PŘEDEM PŘES TENTO FORMULÁŘ! 

Přihláška: https://docs.google.com/prihlaska 

POČET MÍST JE OMEZENÝ - MAX. 20 ÚČASTNÍKŮ.

Upozornění: při zpívání většinu času stojíme.

Komentáře